Riktigt sollcellstak

Därför bör du överväga integrerat solcellstak

Komplett solcellstak med solceller integrerade i takpannan

Därför bör du överväga integrerat solcellstak

5 fördelar med att integrera solceller i takpannan

 

Ska du bygga nytt, eller är det dags att lägga om taket? Då kan ett integrerat solcellstak vara lösningen för din villa.
Vi har listat 5 fördelar med att integrera solcellerna direkt i takpannan.

 • Du låter designen få ta plats
  Det är inte alltid traditionella solpaneler passar på en byggnad. Låt designen sticka ut, inte solpanelerna! Du kan dessutom välja att sätta solceller på en del av taket och vanliga takpannor på resterande, helhetsintrycket blir detsamma.
 • Du får en effektiv energiproduktion
  Att sätta solceller på ditt tak sänker din villas energikostnader, samtidigt som du hjälper till att öka andelen förnybar energi. Energiproduktionen från HanTile solcellstak går i många avseenden att likställa med traditionella solpaneler – designen påverkar alltså inte energieffektiviteten.
 • Du höjer värdet på ditt hus
  Att sätta solceller är en lönsam investering för din villa, det visar flera undersökningar. Intresset för solceller ökar hela tiden, och genom att sätta ett integrerat solcellstak visar du att du tagit energiproduktionen ett steg längre.
 • Du får allt-i-ett
  Med HanTile solcellspanna får du allt i ett, vilket innebär minskad materialåtgång och mindre miljöpåverkan. Samtidigt som taket läggs får du solcellerna på plats, vilket ger en tidseffektiv installation.
 • Du utnyttjar hela takytan
  Mindre moduler gör att du kan utnyttja takytan på ett bättre sätt. Traditionella solpaneler kräver en stor och plan takyta utan vinklar. Med HanTiles solcellspanna kan du utnyttja hela takytan bättre, vilket ger en bättre energiproduktion.

Hur fungerar HanTile solcellstak? Här hittar du allt du behöver veta!

AKTUELLT

OM OSS

Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta lösningen för dig.

Rulla till toppen