Riktigt sollcellstak

Pressmeddelande

Pressmeddelande

Takpannan med integrerade solceller

 

Design och funktion i perfekt harmoni

Nu finns revolutionen HanTile solcellstak i Sverige; takpannan i härdat glas med integrerade solceller. Med HanTile ges en unik möjlighet för ett energieffektivt solcellstak även då kraven på estetik och visuell design är höga. Materialet är dessutom extra tåligt mot yttre påverkan, även vid hård väderlek.

HanTile solcellspanna är en unik revolution bland solcellstak. Genom att integrera solceller direkt i takpannan fås ett diskret och estetiskt tilltalande utseende. Med HanTile ges möjligheten till energieffektivt tak även för byggnader med höga krav på design, där traditionella solpaneler inte är ett alternativ. Kvalitetspannans innovativa konstruktion i härdat glas gör den också extra tålig och hållbar, även vid hårt väder och krävande yttre omständigheter.

Solcellstak.nu är en del i OTM Eko Energi AB, och är först i Europa att erbjuda HanTile solcellstak. Redan idag har lösningen realiserats i ett flertal villor runtom i Sverige, i samarbete med OBOS Sverige AB.

Konstruktionen bygger på en takpanna av härdat glas, med en inbyggd solcell av tunnfilmsteknik. Tekniken är den första i sitt slag på marknaden, och energiproduktionen går att likställa med traditionella, utanpåliggande solpaneler.

Takpannan finns idag att tillgå i svart, och inom kort kommer även terrakottaröda takpannor finnas tillgängligt.

För mer information kontakta:
Oskar Thompsson
Telefon: 070 277 93 62
Epost: oskar@otmenergi.se

AKTUELLT

OM OSS

Vi utför konsultation, projektering, installation, driftsättning, och felsökning av elproduktionsanläggningar med fokus på solceller, energilager och laddinfrastruktur. Med full elbehörighet och lång erfarenhet inom byggbranschen har vi den kompletta lösningen för dig.

Rulla till toppen